V Bratislave bude Piknik u Kennedyovcov

29.07.2012 Bratislava

Bratislava 29. júla (TASR) - Preniesť sa do atmosféry obdobia Kennedyovcov, ochutnať tradičné old-fashioned kokteily, zatancovať si v rytme rokenrolu či twistu budú môcť Bratislavčania v prvý augustový piatok (3.8.). Uskutoční sa totiž kostýmová dobová barbecue Piknik u Kennedyovcov.

"Mládež sa stretáva v kaviarňach a drive-in reštauráciách, kde chlapci na seba pokrikujú a predvádzajú svoje prerobené autá. Nosia džínsy so zrolovanými manžetami," približuje atmosféru obdobia Kennedyovcov jedna z organizátoriek Kristína Zelenáková. Povinnou výbavou dievčat sú svetríky so šatkou okolo krku, pudlové sukničky a pony chvosty. Všade hrá rock & roll a Elvis Presley, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis, Diana Ross a Beach Boys. Všetci milujú twist. Aj takúto atmosféru chcú organizátori navodiť.

V Batelieri na Továrenskej ulici bude 3. augusta pripravené pravé aj vegetariánske barbecue. Pri fotostene sa návštevníci môžu nechať zvečniť a zasúťažiť si o retro fotoaparát. Ako dodala Zelenáková, po zotmení vypustia do letnej noci lampióny šťastia.
 

Vyberte región